Careers

Marketing Operations Medewerker (NL)

Wegens groei van onze verkoop- en marketing activiteiten zoeken wij per direct een fulltime Marketing Operations medewerker.

Onze klanten worden succesvoller door de inzet van innovatieve en onderscheidende IT oplossingen van Vanenburg. Vanuit de strategische doelstellingen van de klant ontwerpen en ontwikkelen wij ‘state of the art’ oplossingen.

Heb jij een passie voor marketing en affiniteit met de IT sector? Heb je ervaring met het succesvol opzetten en uitrollen van marketingcampagnes om specifieke oplossingen bij een doelgroep onder de aandacht te brengen? Heb je de skills om informatieve en aantrekkelijke content te schrijven zoals blogs, brochures, customer case studies? 

 

Onze organisatie

Vanenburg is een onafhankelijke ICT-dienstverlener (120+ FTE). Wij zijn experts in het ontwikkelen van zakelijke ICT-oplossingen en geloven dat bedrijven zich kunnen onderscheiden en beter kunnen presteren dan hun concurrenten door hun ICT te moderniseren. Wij kenmerken ons door:

 • Ruime kennis en ervaring (40+ jaar) op het gebied van ERP en bedrijfssoftware;
 • Ontwikkeling van ERP extensies & -integraties en zakelijke applicaties met innovatieve technologieën zoals cloud, big data, internet of things, machine learning en artificial intelligence; 
 • Eigen software producten voor applicatie-ontwikkeling; 
 • Gebruik van populaire platformen zoals Google Cloud Platform en Salesforce;
 • Bewezen en solide ontwikkel- & projectmanagement aanpak in samenwerking met een ervaren ontwikkelteam in India.


Meer informatie is te vinden op
www.vanenburg.com.

 

Profiel

Als Marketing Operations medewerker ben je verantwoordelijk voor het opzetten en succesvol uitrollen van lead-genererende campagnes, het promoten van Vanenburg in offline marketingactiviteiten (d.m.v. het mede-organiseren van diverse events, het effectief inkopen van advertentieruimte, je aanwezigheid op een vakbeurs, etc.) en lever je een vaste bijdrage aan de externe communicatie waardoor klanten en prospects op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste ontwikkelingen d.m.v. een blog en nieuwssectie op onze website. Daarnaast lever je een bijdrage aan het maken van product marketing content zoals case studies, brochures en presentaties. 

Je bent een zelfstandige en dynamische persoonlijkheid. Je beschikt over uitstekende marketing- & communicatieve vaardigheden, hebt een flexibele instelling en bent klantgericht. Dat je een prettige gesprekspartner bent en gedreven bent om kwaliteit te leveren, vinden wij een vanzelfsprekendheid.

Daarnaast vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau en commercieel/marketing achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een marketing rol, bij voorkeur in de IT;
 • Je hebt ervaring in het organiseren van projecten zoals een evenement of campagne;
 • Bekendheid met complexe bedrijfsprocessen, intelligent en oplossingsgericht;
 • Een creatief brein; je hebt onderscheidende, commerciële ideeën die bijdragen aan het verder uitbouwen van de naamsbekendheid van Vanenburg;
 • Ervaring met diverse sales- & marketing automation tools; je weet hiervan gebruik te maken om ze voor je te laten werken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

 

Wij bieden

Wij bieden je een leuke functie in een dynamisch en innovatief bedrijf. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Je werkt binnen een team van ervaren professionals aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan persoonlijke groei en opleidingen. Binnen de organisatie ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden, rekening houdend met je opleiding en werkervaring. Last but not least bieden wij je een unieke werkplek op een authentiek 17e-eeuws landgoed!

Specifiek voor deze functie:

 • Goed vast salaris;
 • Aantrekkelijke voorwaarden ;
 • Laptop & telefoon;
 • Ambitieuze scale-up organisatie met dito groeidoelstellingen;
 • Opleidingen en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van cloud & marketing.


Voor meer informatie, kijk op:
https://www.vanenburg.com/culture.

 

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken? Stuur je CV met motivatie naar mw. Shirley Muller, e-mail: smuller@vanenburg.com of naar Vanenburg Software B.V., afdeling HRM, Postbus 231, 3880 AE Putten.

Een pre-employment screening zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Application form

 • Drop files here or
  Max. file size: 2 MB, Max. files: 3.
  • Drop files here or
   Max. file size: 2 MB, Max. files: 2.
   Apply
   Contract
   Full Time
   The Netherlands
   Shirley Muller

   Our company

   Working at Vanenburg Software means building the future of IT in an organization with a 40+ years track record in enterprise software. Our focus is on tailored enterprise (ERP) solutions for organizations in the manufacturing, distribution & supply chain industry. We are specialized in innovative cloud technologies and partner of Salesforce, Rootstock cloud ERP (based on the Salesforce platform) and Google Cloud Platform.

   Type of work

   We love technology and the latest innovations in the market. And we like to do this in a fair way, delivering our clients the best added value they deserve and have asked for. We continually welcome new ideas, stimulate initiative, take care for our people who we see as part of our extended family and empower our employees in their personal and professional development.