Google cloud partner transparant

Careers

Creative Graphic Designer (NL)

Wegens groei van onze activiteiten zoeken wij per direct een parttime Creative Graphic Designer.

Onze klanten worden succesvoller door de inzet van innovatieve en onderscheidende IT oplossingen van Vanenburg. Vanuit de strategische doelstellingen van de klant ontwerpen en ontwikkelen wij ‘state of the art’ oplossingen.

Heb jij een passie voor grafisch ontwerpen en affiniteit met de IT sector? Ben je  een beelddenker met een goed gevoel voor styling, layout, storytelling en fotografie? Word je enthousiast van het maken van video’s en van animaties om onze oplossingen en “brand” te promoten?  Heb je de vaardigheden om “marketing collaterals” (brochures, case studies, whitepapers, banners,  …) te realiseren en graphics voor campagnes te ontwerpen? 

 

Onze organisatie

Vanenburg is een onafhankelijke ICT-dienstverlener (200+ FTE). Wij zijn experts in het ontwikkelen van zakelijke ICT-oplossingen en geloven dat bedrijven zich kunnen onderscheiden en beter kunnen presteren dan hun concurrenten door hun ICT te moderniseren. Wij kenmerken ons door:

 • Ruime kennis en ervaring (40+ jaar) op het gebied van ERP en bedrijfssoftware;
 • Ontwikkeling van ERP extensies & -integraties en zakelijke applicaties met innovatieve technologieën zoals cloud, big data, internet of things, machine learning en artificial intelligence; 
 • Eigen software producten voor applicatie-ontwikkeling; 
 • Gebruik van populaire platformen zoals Google Cloud Platform en Salesforce;
 • Bewezen en solide ontwikkel- & projectmanagement aanpak in samenwerking met een ervaren ontwikkelteam in India.


Meer informatie is te vinden op
www.vanenburg.com.

 

Profiel

Als Creative Graphic Designer ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de marketinguitingen van de organisatie. Je vertaalt content naar heldere en begrijpbare visuals en realiseert marketing collaterals voor online en print doeleinden. In deze nieuwe rol werk je nauw samen met je marketing collega’s.

Je hebt een zelfstandige en creatieve persoonlijkheid, en bent niet bang om te leren. Je bent vertrouwd met de Creative Cloud van Adobe. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Dat je een prettig teamlid bent en gedreven bent om kwaliteit te leveren, vinden wij een vanzelfsprekendheid.

Daarnaast vragen wij:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde opleiding in communicatie & multimedia design. 
 • 3 dagen per week beschikbaar 
 • Gedegen kennis en ervaring met Creative Cloud van Adobe (Photoshop, Illustrator Indesign, Adobe Premiere Pro)
 • Affiniteit met het ontwerpen en ontwikkelen van online en offline content
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Ervaring bij een softwarebedrijf is een pre 

 

Wij bieden

Wij bieden je een leuke functie in een dynamisch en innovatief bedrijf. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Je werkt binnen een team van ervaren professionals aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan persoonlijke groei en opleidingen. Binnen de organisatie ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden, rekening houdend met je opleiding en werkervaring. Last but not least bieden wij je een unieke werkplek op een authentiek 17e-eeuws landgoed!

Specifiek voor deze functie:

 • Goed vast salaris;
 • Laptop & telefoon;
 • Ambitieuze scale-up organisatie met dito groeidoelstellingen;
 • Opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.


Voor meer informatie, kijk op:
https://www.vanenburg.com/culture.

 

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken? Stuur je CV met motivatie naar mw. Shirley Muller, e-mail: smuller@vanenburg.com of naar Vanenburg Software B.V., afdeling HRM, Postbus 231, 3880 AE Putten.

Een pre-employment screening zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Application form

 • Drop files here or
  Max. file size: 2 MB, Max. files: 3.
  • Drop files here or
   Max. file size: 2 MB, Max. files: 2.

   Apply
   Contract
   Part time
   Junior
   Putten, The Netherlands
   Shirley Muller

   Our company

   Working at Vanenburg Software means building the future of IT in an organization with a 40+ years track record in enterprise software. Our focus is on tailored enterprise (ERP) solutions for organizations in the manufacturing, distribution & supply chain industry. We are specialized in innovative cloud technologies and partner of Salesforce, Rootstock cloud ERP (based on the Salesforce platform) and Google Cloud Platform.

   Type of work

   We love technology and the latest innovations in the market. And we like to do this in a fair way, delivering our clients the best added value they deserve and have asked for. We continually welcome new ideas, stimulate initiative, take care for our people who we see as part of our extended family and empower our employees in their personal and professional development.